Hebt u interesse in onze school,  wilt u een kijkje komen nemen , het schoolteam maakt graag tijd voor u want een school waar de jongere zich goed voelt is de eerste en belangrijkste stap voor een goede schoolloopbaan.

Wenst u uw zoon/dochter in te schrijven in onze school? U bent zeer welkom. In normale omstandigheden ontvangen wij u graag voor een persoonlijke rondleiding waarna we alle administratieve documenten in orde maken.

Gezien de coronamaatregelen is dit op dit moment echter niet mogelijk. We vragen u om contact op te nemen op het nummer 052/40.94.40 of via onderstaand formulier. Op deze manier weten we wie graag wil inschrijven en schrijven we u alvast op de lijst. Na afloop van de corona-maatregelen contacteren we u voor het invullen van de documenten en een eventuele rondleiding.
Momenteel vragen we de naam van uw zoon/dochter door te geven, de OV en het type, het jaar en de richting waarin u uw zoon/dochter wil inschrijven, de naam van de vorige school en contactgegevens waarop we u kunnen bereiken.

 

Informatie over  de concrete uitvoering van het  inschrijvingsdecreet